suplementy diety bez tajemnic

SYROP Z POROSTU ISLANDZKIEGO I KWIATU BZU Z WITAMIN膭 C

SYROP Z POROSTU ISLANDZKIEGO I KWIATU BZU Z WITAMIN膭 C to suplement diety w formie syrop. W sk艂ad tego suplementu diety wchodz膮: Witamina C, Wyci膮g z kwiatu bzu, Wyci膮g z porostu islandzkiego. Produkt ten zg艂oszono do rejestracji w 2016 roku. Jego status w rejestrze to: weryfikacja w toku. suplement diety SYROP Z POROSTU ISLANDZKIEGO I KWIATU BZU Z WITAMIN膭 C zosta艂 wyprodukowany przez Krakowskie Zak艂ady Zielarskie Herbapol w Krakowie S.A., oraz zg艂osi艂a go do rejestracji firma Krakowskie Zak艂ady Zielarskie HERBAPOL w Krakowie SA.

  • Informacje o suplemencie

    Sk艂ad: Witamina C, Wyci膮g z kwiatu bzu, Wyci膮g z porostu islandzkiego
    Forma: syrop
    Kwalfikacja: s - suplement diety
    Status produktu: weryfikacja w toku

    Rok zg艂oszenia: 2016
    Producent: Krakowskie Zak艂ady Zielarskie Herbapol w Krakowie S.A.
    Rejestruj膮cy: Krakowskie Zak艂ady Zielarskie HERBAPOL w Krakowie SA
    Dodatkowe informacje:

  • Informacje o sk艂adnikach suplementu

    Uwaga! Poni偶sze informacje nie stanowi膮 informacji z ulotki produktu. S膮 to definicje encyklopedyczne dotycz膮ce poszczeg贸lnych sk艂adnik贸w suplementu diety, nie s膮 one bezpo艣rednio powi膮zane z produktem. Nie mog膮 one zast膮pi膰 informacji z ulotki, czy te偶 porady lekarza lub farmaceuty. S膮 to jedynie informacje pomocnicze.

    kwas askorbinowy - Kwas askorbinowy, witamina C, E300 (艂ac. acidum ascorbicum) 鈥 organiczny zwi膮zek chemiczny z grupy nienasyconych alkoholi polihydroksylowych. Jest niezb臋dny do funkcjonowania organizm贸w 偶ywych. Dla niekt贸rych zwierz膮t, w tym ludzi, jest witamin膮, czyli musi by膰 dostarczany w po偶ywieniu. Jest tak偶e przeciwutleniaczem stosowanym jako dodatek do 偶ywno艣ci.

    wyci膮g z kwiatu bzu - Bez czarny, dziki bez czarny (Sambucus nigra L.) 鈥 gatunek ro艣liny z rodziny pi偶maczkowatych (Adoxaceae), dawniej zaliczany by艂 tak偶e do rodziny bzowatych (Sambucaceae) i przewiertniowatych (Caprifoliaceae). Inne zwyczajowe nazwy polskie: bez lekarski, bez pospolity, bzowina, bzina, buzina, hyczka, ba藕nik, bess, best, bestek, bez apteczny, bez aptekarski, bez bia艂y, bez dziki, bzowina czarna, bzowki, c么rny bez, flider, go艂臋bia pokrzywa, hebz, holunder, hy膰ka, kaszka, suk. Gatunek szeroko rozprzestrzeniony w Europie, w Polsce pospolity. Wykorzystywany jest jako ro艣lina lecznicza, kosmetyczna, ozdobna i jadalna. Spo偶ycie niedojrza艂ych i nieprzetworzonych owoc贸w skutkowa膰 mo偶e jednak zatruciem. Gatunek zmienny 鈥 wyr贸偶nia si臋 kilka podgatunk贸w, przy czym klasyfikacja ich nie jest ustalona. Wyhodowano liczne odmiany ozdobne r贸偶ni膮ce si臋 g艂贸wnie ubarwieniem i kszta艂tem li艣ci.

    (藕r贸d艂o informacji o sk艂adnikach: Wikipedia)

Tagi:  ,
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena u偶ytkownik贸w (0 g艂osy)
Cena0
Skuteczno艣膰0
Dzia艂ania uboczne0
Opinie klient贸w Dodaj swoj膮 opini臋
Sortuj po:

Dodaj pierwsz膮 opini臋 o tym produkcie.

Zweryfikowany
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Poka偶 wi臋cej
{{ pageNumber+1 }}
Dodaj swoj膮 opini臋