suplementy diety bez tajemnic

Sinurin

Suplement diety Sinurin zosta艂 zg艂oszony do rejestracji w 2014 roku. W sk艂ad tego suplementu diety wchodz膮: ekstrakt z korzenia goryczki, ekstrakt z kwiatu dziewanny, ekstrakt z kwiatu bzu czarnego, ekstrakt z ziela werbeny, olejek eukaliptusowy. Jego obecny status rejestracji: weryfikacja w toku. Producentem tego suplementu diety jest firma AQANT Sp. z o.o. Wroc艂aw.

  • Informacje o suplemencie

    Sk艂ad: ekstrakt z korzenia goryczki, ekstrakt z kwiatu dziewanny, ekstrakt z kwiatu bzu czarnego, ekstrakt z ziela werbeny, olejek eukaliptusowy
    Forma: kapsu艂ka
    Kwalfikacja: S - Suplement diety
    Status produktu: weryfikacja w toku

    Rok zg艂oszenia: 2014
    Producent: AQANT Sp. z o.o. Wroc艂aw
    Rejestruj膮cy: AQANT Sp. z o.o. Wroc艂aw
    Dodatkowe informacje:

  • Informacje o sk艂adnikach suplementu

    Uwaga! Poni偶sze informacje nie stanowi膮 informacji z ulotki produktu. S膮 to definicje encyklopedyczne dotycz膮ce poszczeg贸lnych sk艂adnik贸w suplementu diety, nie s膮 one bezpo艣rednio powi膮zane z produktem. Nie mog膮 one zast膮pi膰 informacji z ulotki, czy te偶 porady lekarza lub farmaceuty. S膮 to jedynie informacje pomocnicze.

    ekstrakt z kwiatu bzu czarnego - Bez czarny, dziki bez czarny (Sambucus nigra L.) 鈥 gatunek ro艣liny z rodziny pi偶maczkowatych (Adoxaceae), dawniej zaliczany by艂 tak偶e do rodziny bzowatych (Sambucaceae) i przewiertniowatych (Caprifoliaceae). Inne zwyczajowe nazwy polskie: bez lekarski, bez pospolity, bzowina, bzina, buzina, hyczka, ba藕nik, bess, best, bestek, bez apteczny, bez aptekarski, bez bia艂y, bez dziki, bzowina czarna, bzowki, c么rny bez, flider, go艂臋bia pokrzywa, hebz, holunder, hy膰ka, kaszka, suk. Gatunek szeroko rozprzestrzeniony w Europie, w Polsce pospolity. Wykorzystywany jest jako ro艣lina lecznicza, kosmetyczna, ozdobna i jadalna. Spo偶ycie niedojrza艂ych i nieprzetworzonych owoc贸w skutkowa膰 mo偶e jednak zatruciem. Gatunek zmienny 鈥 wyr贸偶nia si臋 kilka podgatunk贸w, przy czym klasyfikacja ich nie jest ustalona. Wyhodowano liczne odmiany ozdobne r贸偶ni膮ce si臋 g艂贸wnie ubarwieniem i kszta艂tem li艣ci.

    olejek eukaliptusowy - Olejek eukaliptusowy 鈥 nazwa rodzajowa okre艣laj膮ca olej destylowany z li艣ci eukaliptusa, kt贸ry nale偶y do rodziny ro艣lin mirtowatych. Eukaliptus to wiele gatunk贸w ro艣lin, pochodz膮cych z Australii, Nowej Gwinei oraz po艂udniowo-wschodniej Indonezji, jednak obecnie uprawiany jest w wielu miejscach na 艣wiecie. Olejek eukaliptusowy cechuje si臋 szerokim zastosowaniem, g艂贸wnie w przemy艣le farmaceutycznym i kosmetycznym, ze wzgl臋du na naturalne w艂a艣ciwo艣ci antyseptyczne, aromatyzuj膮ce i lecznicze. Wytwarza si臋 go w procesie destylacji li艣ci ro艣liny z par膮 wodn膮.

    (藕r贸d艂o informacji o sk艂adnikach: Wikipedia)

Tagi:  ,
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena u偶ytkownik贸w (0 g艂osy)
Cena0
Skuteczno艣膰0
Dzia艂ania uboczne0
Opinie klient贸w Dodaj swoj膮 opini臋
Sortuj po:

Dodaj pierwsz膮 opini臋 o tym produkcie.

Zweryfikowany
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Poka偶 wi臋cej
{{ pageNumber+1 }}
Dodaj swoj膮 opini臋