suplementy diety bez tajemnic

GRIPACTIVE FORTE

GRIPACTIVE FORTE w formie proszek zawiera w sk艂adzie Witamina C, ekstrakt z lipy, ekstrakt z aceroli, ekstrakt z dzikiej r贸偶y, ekstrakt z pelargonii afryka艅skiej. Ten suplement diety zg艂oszono do rejestracji w roku 2019. Jego status w rejestrze to: weryfikacja w toku. suplement diety GRIPACTIVE FORTE zosta艂 wyprodukowany przez , oraz zg艂osi艂a go do rejestracji firma USP Zdrowie Sp. z o.o..

  • Informacje o suplemencie

    Sk艂ad: Witamina C, ekstrakt z lipy, ekstrakt z aceroli, ekstrakt z dzikiej r贸偶y, ekstrakt z pelargonii afryka艅skiej
    Forma: proszek
    Kwalfikacja: s - suplement diety
    Status produktu: weryfikacja w toku

    Rok zg艂oszenia: 2019
    Producent:
    Rejestruj膮cy: USP Zdrowie Sp. z o.o.
    Dodatkowe informacje:

  • Informacje o sk艂adnikach suplementu

    Uwaga! Poni偶sze informacje nie stanowi膮 informacji z ulotki produktu. S膮 to definicje encyklopedyczne dotycz膮ce poszczeg贸lnych sk艂adnik贸w suplementu diety, nie s膮 one bezpo艣rednio powi膮zane z produktem. Nie mog膮 one zast膮pi膰 informacji z ulotki, czy te偶 porady lekarza lub farmaceuty. S膮 to jedynie informacje pomocnicze.

    kwas askorbinowy - Kwas askorbinowy, witamina C, E300 (艂ac. acidum ascorbicum) 鈥 organiczny zwi膮zek chemiczny z grupy nienasyconych alkoholi polihydroksylowych. Jest niezb臋dny do funkcjonowania organizm贸w 偶ywych. Dla niekt贸rych zwierz膮t, w tym ludzi, jest witamin膮, czyli musi by膰 dostarczany w po偶ywieniu. Jest tak偶e przeciwutleniaczem stosowanym jako dodatek do 偶ywno艣ci.

    ekstrakt z lipy - Bez czarny, dziki bez czarny (Sambucus nigra L.) 鈥 gatunek ro艣liny z rodziny pi偶maczkowatych (Adoxaceae), dawniej zaliczany by艂 tak偶e do rodziny bzowatych (Sambucaceae) i przewiertniowatych (Caprifoliaceae). Inne zwyczajowe nazwy polskie: bez lekarski, bez pospolity, bzowina, bzina, buzina, hyczka, ba藕nik, bess, best, bestek, bez apteczny, bez aptekarski, bez bia艂y, bez dziki, bzowina czarna, bzowki, c么rny bez, flider, go艂臋bia pokrzywa, hebz, holunder, hy膰ka, kaszka, suk. Gatunek szeroko rozprzestrzeniony w Europie, w Polsce pospolity. Wykorzystywany jest jako ro艣lina lecznicza, kosmetyczna, ozdobna i jadalna. Spo偶ycie niedojrza艂ych i nieprzetworzonych owoc贸w skutkowa膰 mo偶e jednak zatruciem. Gatunek zmienny 鈥 wyr贸偶nia si臋 kilka podgatunk贸w, przy czym klasyfikacja ich nie jest ustalona. Wyhodowano liczne odmiany ozdobne r贸偶ni膮ce si臋 g艂贸wnie ubarwieniem i kszta艂tem li艣ci.

    ekstrakt z dzikiej r贸偶y - R贸偶a (Rosa L.) 鈥 rodzaj krzew贸w nale偶膮cych do rodziny r贸偶owatych (Rosaceae). Znanych jest 150鈥200 gatunk贸w wyst臋puj膮cych na p贸艂kuli p贸艂nocnej, czasem podaje si臋 nawet dwukrotnie wi臋ksz膮 liczb臋, co wynika z r贸偶nego traktowania takson贸w. Wi臋kszo艣膰 ozdobnych odmian r贸偶y rozmna偶a si臋 przez okulizacj臋 na podk艂adkach z dzikich r贸偶. R贸偶ami zajmuje si臋 nauka rodologia 鈥 ga艂膮藕 botaniki.

    (藕r贸d艂o informacji o sk艂adnikach: Wikipedia)

Tagi:  , , ,
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena u偶ytkownik贸w (0 g艂osy)
Cena0
Skuteczno艣膰0
Dzia艂ania uboczne0
Opinie klient贸w Dodaj swoj膮 opini臋
Sortuj po:

Dodaj pierwsz膮 opini臋 o tym produkcie.

Zweryfikowany
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Poka偶 wi臋cej
{{ pageNumber+1 }}
Dodaj swoj膮 opini臋