suplementy diety bez tajemnic

CBD OIL 5% Whole Plant with MCT

CBD OIL 5% Whole Plant with MCT to suplement diety w formie p艂ynna. W sk艂ad tego suplementu diety wchodz膮: ekstrakt z li艣ci i kwiat贸w konopnych, olej z czarnuszki siewnej, olej kokosowy ( MCT), olej z rokitnika, olej konopny. Produkt ten zg艂oszono do rejestracji w 2019 roku. Jego status w rejestrze to: weryfikacja w toku. suplement diety CBD OIL 5% Whole Plant with MCT zosta艂 wyprodukowany przez Fushi Wellbeing Ltd, oraz zg艂osi艂a go do rejestracji firma Habio Mariola Olszewska.

  • Informacje o suplemencie

    Sk艂ad: ekstrakt z li艣ci i kwiat贸w konopnych, olej z czarnuszki siewnej, olej kokosowy ( MCT), olej z rokitnika, olej konopny
    Forma: p艂ynna
    Kwalfikacja: s - suplement diety
    Status produktu: weryfikacja w toku

    Rok zg艂oszenia: 2019
    Producent: Fushi Wellbeing Ltd
    Rejestruj膮cy: Habio Mariola Olszewska
    Dodatkowe informacje:

  • Informacje o sk艂adnikach suplementu

    Uwaga! Poni偶sze informacje nie stanowi膮 informacji z ulotki produktu. S膮 to definicje encyklopedyczne dotycz膮ce poszczeg贸lnych sk艂adnik贸w suplementu diety, nie s膮 one bezpo艣rednio powi膮zane z produktem. Nie mog膮 one zast膮pi膰 informacji z ulotki, czy te偶 porady lekarza lub farmaceuty. S膮 to jedynie informacje pomocnicze.

    olej z czarnuszki siewnej - Olej z czarnuszki 鈥 olej otrzymywany z t艂oczenia nasion czarnuszki siewnej (Nigella sativa). Lekko gorzkawy w smaku, o intensywnym, korzennym zapachu, w kolorze miodowym do ciemnobr膮zowego. Olej dzia艂a jako przeciwutleniacz, kt贸ry stabilizuje i chroni nienasycone kwasy t艂uszczowe i fosfolipidy wchodz膮ce w sk艂ad b艂on kom贸rkowych przed uszkodzeniem ze strony wolnych rodnik贸w.

    olej kokosowy mct - Olej kokosowy (mas艂o kokosowe, t艂uszcz kokosowy) 鈥 olej ro艣linny otrzymywany poprzez t艂oczenie i rozgrzanie kopry 鈥 twardego mi膮偶szu orzech贸w palmy kokosowej (Cocos nucifera). Spotykany najcz臋艣ciej jako rafinat, odkwaszany i wybielany. W postaci p艂ynnej jest lekko 偶贸艂ty. Zawiera kwas laurynowy. Ma barw臋 bia艂膮. Topnieje w temperaturze 20鈥28 掳C. Stosowany jest do sma偶enia, do ciast oraz wyrobu margaryny i czekolady. W przemy艣le chemicznym znajduje zastosowanie w produkcji kwas贸w t艂uszczowych i alkoholi, do wyrobu 艣wiec i apretur w艂贸kienniczych. W przemy艣le kosmetycznym jest wykorzystywany jako balsam do cia艂a, maska do w艂os贸w, olejek do masa偶u lub do k膮pieli. Ma w艂a艣ciwo艣ci od偶ywcze i nawil偶aj膮ce. Wiele organizacji zdrowotnych odradza regularn膮 konsumpcj臋 oleju kokosowego z powodu du偶ej zawarto艣ci nasyconych kwas贸w t艂uszczowych, kt贸re mog膮 zwi臋kszy膰 ryzyko wyst膮pienia chor贸b uk艂adu kr膮偶enia. Cz臋sto jest jednak podnoszony argument korzystnej zawarto艣ci kwas贸w 艣rednio艂a艅cuchowych (tzw. MCT) w oleju kokosowym. Jego zwolennicy argumentuj膮, 偶e s膮 one wch艂aniane bez udzia艂u lipazy trzustkowej co odci膮偶a organizm.

    olej z rokitnika - Rokitnik zwyczajny, rokitnik pospolity (Hippophae rhamnoides L. lub Hippopha毛 rhamnoides L.) 鈥 gatunek ro艣liny z rodziny oliwnikowatych (Elaeagnaceae). Nazywany bywa tak偶e rosyjskim ananasem. Wyst臋puje w Europie i Azji, a偶 po Chiny, g艂贸wnie wzd艂u偶 wybrze偶y morskich. W Polsce naturalne jego stanowiska znajduj膮 si臋 tylko nad wybrze偶em Ba艂tyku po uj艣cie Wis艂y na wschodzie. Zdzicza艂e formy rosn膮 r贸wnie偶 w Pieninach i w rejonach upraw, zwykle w obr臋bie obszar贸w zurbanizowanych. Cz臋sto sadzony jako ro艣lina ozdobna oraz w celu umocnienia skarp.

    olej konopny - Olej konopny 鈥 olej otrzymywany z nasion konopi siewnych (Cannabis sativa) ma zabarwienie zielono-br膮zowe i lekko gorzki, korzenno-orzechowy zapach i smak.

    (藕r贸d艂o informacji o sk艂adnikach: Wikipedia)

Tagi:  , , ,
{{ reviewsOverall }} / 5 Ocena u偶ytkownik贸w (0 g艂osy)
Cena0
Skuteczno艣膰0
Dzia艂ania uboczne0
Opinie klient贸w Dodaj swoj膮 opini臋
Sortuj po:

Dodaj pierwsz膮 opini臋 o tym produkcie.

Zweryfikowany
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Poka偶 wi臋cej
{{ pageNumber+1 }}
Dodaj swoj膮 opini臋